Fal és homlokzat burkolat


A természetes kövek csodálatos, gazdag színvilággal rendelkező anyagok, lenyűgöző kristály szerkezetükkel, rajzolatos erezetükkel és páratlan színvilágukkal utánozhatatlan építőanyag, amit az emberiség, már több évezrede alkalmaz. Mivel a természetes kövek jól illenek bármilyen stílusirányzathoz, nagyon széles az a felhasználói réteg, ami mellettük dönt. A kőben rejlő végtelen lehetőségek felhasználásával, minden egyéni igény figyelembevételével készíthetünk belőlük különféle fal és homlokzat burkolatokat.

A fal és homlokzat burkolatokat készülhetnek ragasztott és kapcsozott kivitelben, vastagságuk általában 1-2-3 cm, de lehet ennél vastagabb is.

Segítséget nyújtunk az anyag kiválasztásában az esetleges tervezésben. Vállaljuk a teljeskörű kivitelezést.

 

 Márvány, gránit, mészkő anyagok, márvány konyhapult, márvány mosdópult, gránit ablakpárkányok és gránit fedlapok. Márvány és gránit lépcsőburkolatok, mészkő fal- és homlokzatburkolatok. Márvány sírkövek, gránit sírkövek, sírkőkészítés, márvány emlékművek, márvány vagy gránit díszítőelemek. Akciós márvány, gránit burkolatok, akciós márvány konyhapult vagy munkalap, akciós márvány mosdópult illetve konyhai munkalap. Akciós gránit padlóburkolat, márvány fal- és homlokzatburkolat. Akciós márvány és gránit sírkő és sírkövek. Munkalapok széles választéka.