Konyhapultok / Mosdópultok


A lakás központi helysége a konyha, ezért nagy hangsúlyt fektetünk esztétikai megjelenésére. A konyhapult anyagának kiválasztásakor az esztétikai szemponton túl nagyon fontos követelmény a mechanikai és vegyi hatásokkal szembeni ellenálló képesség. Erre a célra a legmegfelelőbb anyag a gránit. Gyönyörű változatos szín világgal, lenyűgöző kristály szerkezetével, rajzolatos erezetével, utánozhatatlan építői anyag. A szépsége mellett karcálló, hőálló, ellenáll savnak, lúgnak, nem amortizálódik. Felhasználásával örök értéket hozunk létre.

A konyhapult vagy munkalapkészítésé mindig a felméréssel kezdődik. Ehhez elengedhetetlen a konyhabútor megléte illetve végleges helyére történő beállítása. Ezután a munkatársaink a helyszínen pontos méreteket vesznek a konyhabútorról, a falakról, hogy a legyártott konyhapult pontosan illeszkedjen a helyére. Segítséget nyújtunk az anyag kiválasztásában, az esetleges tervezésben, igény szerint el is helyezzük az elemeket.

 

 Márvány, gránit, mészkő anyagok, márvány konyhapult, márvány mosdópult, gránit ablakpárkányok és gránit fedlapok. Márvány és gránit lépcsőburkolatok, mészkő fal- és homlokzatburkolatok. Márvány sírkövek, gránit sírkövek, sírkőkészítés, márvány emlékművek, márvány vagy gránit díszítőelemek. Akciós márvány, gránit burkolatok, akciós márvány konyhapult vagy munkalap, akciós márvány mosdópult illetve konyhai munkalap. Akciós gránit padlóburkolat, márvány fal- és homlokzatburkolat. Akciós márvány és gránit sírkő és sírkövek. Munkalapok széles választéka.